Random header image... Refresh for more!

rickie lee jones, ‘the horses’

omdat l. ‘jerry maguire’ nog nooit had gezien hebben we afgelopen weekend de dvd gekeken. naast het prachtige ‘secret garden’ van bruce springsteen hoorde ik op de achtergrond een prachtig nummer. lang leve shazam! het bleek ‘the horses’ van rickie lee jones te zijn. prachtig!

het vreemde aan dit soort nummers vind ik dan altijd weer dat het dezelfde namen zijn die rond zo’n nummer opduiken. rickie lee jones kende ik al van een prachtig duet met lyle lovett (‘north dakota’) op live in texas. op de piano michael omartian, producer van amy grant albums als heart in motion en house of love. op bass walter becker van steely dan, die het hele album waar horses op staat, flying cowboys, heeft geproduceerd. en tot slot in de backing vocals vonda shepard. i rest my case.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.