Random header image... Refresh for more!

sweet thing

dat in mijn tienerjaren de cd’s van garth brooks overuren draaiden zegt denk ik genoeg over mijn vermogen om van ultiem amerikaanse muziek te genieten. een decennium later is het qua country vooral keith urban die op mijn ipod de repeatknop heeft doen slijten. een nieuw-zeelandse zanger als de verk├Ârperung van de nashville sound riekt naar bedrog, maar het probleem is dat de muziek gewoon te goed is. enter cmt crossroads: keith urban samen met wat toch wel een van de beste hedendaagse muzikanten mag heten: john mayer. als openingszet een urban-plaat genaamd “sweet thing”. op maximum volume die stereo en blazen maar!

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.